2015. október 17., szombat

Rád találni, 1.rész

Pár évvel ezelőtt jöttem rá, hogy elég jól kinéznem ahhoz, hogy megszerezzem a lányokat. Őket nem izgatja az életed, hogy hány éves vagy, mit csinálsz hétköznaponként vagy mit nem. Ha megfelelő a külsőd, engednek neked bármit. Pláne, ha híres vagy. Így hát fogtam egy gitárt meg pár haveromat és hopp, máris benne voltunk a zeneiparban. Mindennek az vetett véget, hogy kavartam Sarah Bieverssel, korunk legfelkapottabb tini énekesnőjével és ezután nem jöttem össze vele, ahogy ő fogalmazott rendesen. Szerintem így is több időt adtam neki, mint eddig bárkinek. Persze, ő ezt nem értékelte, ahogy a drága apucija, James Bievers sem, a milliárdos bunkó. Mivel beperelni nem tudtak, úgy döntöttek a karrieremet fúrjak meg. Jimmy, a menedzserem addig adta a lovat apám alá, míg közös erővel rá nem kényszerítettek, hogy visszajöjjek a szülővárosomba, Ravenswoodba és járjam ki itt a gimi utolsó évét. Mikor híres lettem, az lebegett a szemem előtt, hogy végre kimozdulhatok otthonról. Otthon. Ugyan, a drága apám mindennap megvert engem és anyámat, aki minden áldott alkalommal bocsánatot kért apámtól. Pedig semmit nem tett. És én sem. A szüleim engem okolnak minden rosszért, ami valaha sújtotta őket. Ez mindig is így volt és mindig is így lesz.
- Cade? - szól Simson igazgató, kirángatva a gondolataim közül.- Figyeltél rám? - kérdezi, bár sunyi képén látszik, hogy előre tudja a választ.
- Persze. A mellém helyezett segítőről beszélt - tippelek, az arcát látva igen pontosan. A mázlim ma is velem van.
- Igen. A neve Rowen Wilson - mondja, már magam előtt látom a világ legnagyobb stréberét, lenyalt hajjal, lapos mellel, valami három centi vastag szemüvegben, csövi ruhákban.
Kopognak az ajtón, majd egy lány lép be. Először hosszú, napbarnított lábait pillantom meg, melyek apró kis farmershortba vannak bújtatva. Fehér ujjatlant visel Ramones felirattal, barna haja hullámosan omlik a vállára, fején hátracsapott ellenzőjű baseball sapka. Lábán Nike. Rohadtul dögös.
- Rowen, ő itt Cade Michaelson - mutat be minket egymásnak Simson. Rowen csak biccent felém, majd elhagyja az irodát, intve nekem, hogy kövessem.
Már jó ideje megyünk egymás mellett és eddig egy szót nem szólt. Megunom a várakozást es kezdeményezek.
- Tényleg? Semmit nem érzel? - kérdezem nagyképűen, mert zavar az érdektelensége.
- Eléggé ideges vagyok - közli kimerten. Na, jó úton haladunk.
- Miért?
- Mert rákényszerítenek, hogy egy öntelt rocksztárt kísérgessek egész héten. - forgatja a szemét, hozzá édesen fintorogva.
- Sokan ezt inkább élveznek.
- Én is tudom. Millió kedves és aranyos lány gyűlöl most, csak mert Simson nem hagyott nekem választást - mondja, továbbra sem nézve még csak felém sem. Hangjából csak úgy csöpög a gúny és megvetés.
- Mi ez neked, valami bünti? - érdeklődöm, megigazítva fejemen a sapkámat.
- Olyasmi. Reggel gördeszkával jöttem suliba - Ó, te jó ég, deszkával jár suliba. Hát van ennél a lánynál jobb? Nem is értem, miért gondolkodom ilyeneken. Összezavar a nemtörődömsége. Sajnos még nem volt módom hozzászokni az elutasításhoz.
- És? – mert azt még nem igazán értem, mi ebben akkora nagy probléma.
- Egész a szekrényemig jöttem vele - oh, így már egész más, nyilván a folyosón tiltott az ilyesmi.
- Na, figyelj, amint belepünk a terembe, Emily, Layla vagy Sheryl rád veti magát, szívesen elmesél neked mindent, így nem kell tovább rabolnunk egymás idejét - próbál lerázni. Ehhez azért lesz egy-két szavam.
- A-a. Én tőled szeretném azokat az információkat. Ha lepasszolsz, beárullak Simsonnal - vigyorgok rá pimaszul, tudván, hogy ezzel megfogtam. Nem mintha megtenném, bizonyára tisztában van ezzel, mégis beadja a derekát.
- Jó - sóhajt lemondóan. - Az első óra matek, Mr. Ericksennel jobb vigyázni.
- Akkor bajban vagyok?
- Egészen biztosan - közli komolyan, de a hangján hallom, hogy jól szórakozik. Fenébe, mosolyodjon már el. Látni akarom.
- Itt vagyunk. Majd óra után összefutunk - lép be a terembe, maga mögött hagyva engem. Egy szőke csaj már mutatja is, hogy mellé üljek. Veszettül jól néz ki, pont az ideálom, így hát nincs mit tenni, elfogadom az ajánlatát. Hátha eltereli a figyelmemet Rowenről.

Következő rész:
http://csillagokhullas.blogspot.hu/2015/10/rad-talalni2.html

8 megjegyzés :

  1. Eszméletlenül jó! ! Folytasd légyszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!:) Hamarosan érkezik a folytatás:)

    VálaszTörlés
  3. Gyorsan folytasd kérlek ♡♡♡♥♥♥☆

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen <33 Holnap jön a következő rész:)

      Törlés
  4. Nagyon jó történezek, változatos stílussal megírva que zsem :)
    Egy kivetnivalóm van, és az az, hogy a mostani szavazáson nem lehet több karakterre szavazni, ez nem igazság :(

    VálaszTörlés
  5. simom elkeles vonzás szabályai :D tök ugyan olyan tök tetszik *-*

    VálaszTörlés